ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 01:47

Головна » 2014 » Грудень » 17 » Спортивне свято серед школярів у Переорській ЗОШ І-ІІ ст.
19:42
Спортивне свято серед школярів у Переорській ЗОШ І-ІІ ст.

​12 грудня у Переорській ЗОШ І-ІІ ст. відбулось спортивне свято серед школярів, присвячене здоровому способу життя у Вінницькому районі та Олімпійським дням Вінниччини. Ініціатором проведення цього свята виступили представник відділу освіти Вінницької райдержадміністрації Віктор Смірнов та Вінницьке обласне відділення Національного Олімпійського комітету України. Саму програму спортивного свята підготував вчитель фізичної культури цієї школи Олексій Маркевич.
На відкритті змагань Віктор Смірнов поздоровив учнів з наступаючим святом Святого Миколая, побажав їм міцного здоров’я та успішного закінчення навчального року, а також від відділу освіти Вінницької РДА подарував школі тенісний стіл.
Далі проводились змагання, в яких взяли участь юнаки та дівчата – учні Переорської школи. Всі учасники поділились на дві команди «Кіборги» та «Переорські хижаки», і брали участь в командних змаганнях.
Змагання проходили в таких видах: «стрибки на скакалці», «віджимання від підлоги», «гра в настільний теніс», «перетягування канату», «армреслінг» та «качання пресу на час». 
Всі учні з задоволенням приймали участь в змаганнях та показали гарну фізичну підготовку. Дві команди на протязі всього свята мали майже рівну кількість очок. Але в кінці, з невеликою перевагою, виграла команда «Переорські хижаки» у складі: Осадчука Юрія, Нідзельської Марії, Яковець Анастасії, Залецької Діани, Гребінник Анастасії, Патлатюка Богдана, Мални Миколи, Селезньова Олександра, Гребінника Ростислава, Юрцун Анжеліки, Цети Андрія та Антонішеної Діани.
Всі учасники змагань на офіційному нагородженні отримали медалі та грамоти від відділу освіти Вінницької РДА та Вінницького обласного відділення НОК України.

Віктор Смірнов

        

Категорія: Інформації | Переглядів: 425 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024