ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 20:03

Головна » 2017 » Жовтень » 13 » Шановні колеги-чоловіки!
12:19
Шановні колеги-чоловіки!

Шановні колеги-чоловіки! Щиро вітаю вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисника України та Днем українського козацтва!

  День Захисника України - це свято, яке посіло гідне місце серед самих почесних та достойних, ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання – захисника України, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму, від воїнів-інтернаціоналістів до учасників антитерористичної операції. Цей день об"єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських Героїв.

За часів козацтва наші предки пройшли науку честі та гідності, рівності та демократії. Вірою і правдою справі утворення нашої держави довгі роки служили ветерани повстанського руху, давши клятву здобути волю Україні або загинути за неї. 

Ми відзначаємо свято Покрови Пресвятої Богородиці або Святої Покрови, яке для усіх православних є одним з найбільших релігійних свят осені. Українцям здавна була притаманна особлива любов, шанування і благоговіння перед святою Богородицею. Адже своїми молитвами вона покриває нас від зла і завжди готова розпростерти Свій Покров над кожним з нас. Їй відомі всі наші потреби й турботи, радощі і печалі. Саме з її покровом і заступництвом всі ми пов’язуємо усі свої надії. 

 Тож бажаю усім мирного неба, міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття і сили! Нехай божественний покров Пресвятої Богородиці, простягнений над нами, уберігає від бід, зла та негараздів!

 

                                                                                 

    З повагою,начальник відділу освіти                                                                                                  С.М.Томусяк

 

                                                                                                                

 

Категорія: Інформації | Переглядів: 343 | Додав: InnaMedyana
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024