ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 02:31

Головна » 2017 » Вересень » 4 » Серпнева конференція педагогічних працівників Вінницького району
17:41
Серпнева конференція педагогічних працівників Вінницького району

 Серпнева конференція педагогічних працівників Вінницького району

Вже традиційно перед початком нового навчального року освітяни Вінницького району збираються на педагогічну конференцію, під час якої підводяться підсумки за минулий навчальний рік та визначаються завдання на наступний рік.

На серпневу конференцію були запрошені: головний спеціаліст відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління загальної середньої та виховної роботи Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА - Крива Галина Олександрівна; голова Вінницької районної державної адміністрації - Демченко Михайло Іванович; голова Вінницької районної ради - Сітарський Сергій Миколайович; керуюча апаратом Вінницької - Орловська Олена Леонідівна,  керівники і педагогічні колективи навчальних закладів району.

У своїй доповіді начальник відділу освіти Світлана Томусяк, зазначила, що у всіх навчальних закладах району вжиті належні заходи щодо якісної та вчасної підготовки до початку нового навчального року. Світлана Михайлівна зупинилася  на основних напрямках діяльності освітянської галузі та повідомила завдання на наступний навчальний рік.

«Освітня стратегія району спрямована на забезпечення функціонування і розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, підвищення якості освітніх послуг з урахуванням демографічної ситуації відповідно до вимог суспільства, стану соціально-економічного розвитку, запитів громадян і потреб держави та району. У напрямі формування мережі дошкільних навчальних закладів, відділ освіти основним завданням вбачає забезпечення конституційного права кожного громадянина на доступність і безоплатність здобуття дошкільної освіти» – зазначила Світлана Михайлівна.

Головний спеціаліст відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління загальної середньої та виховної роботи Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА Крива Галина Олександрівна відзначила, що освітяни Вінницького району посідають одне з перших місць на рівні області за результатами проведених Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів.

 З вітальними словами  до педагогів Вінницького району звернулися ; голова Вінницької районної державної адміністрації Демченко Михайло Іванович та голова Вінницької районної ради Сітарський Сергій Миколайович.

У районі стало гарною традицією вітати молодих спеціалістів та педагогів, які більшу частину свого життя присвятили освіті. Рік за роком вони передавали майбутньому поколінню життєву мудрість, тепло та турботу. З побажаннями щастя, міцного здоров’я, горіння та творчості в праці, щедрих педагогічних ужинків, любові від учнів та поваги від колег-побажала Світлана Томусяк.

На завершення, в урочистій атмосфері педагогічні колективи району, були нагороджені грамотами відділу освіти за підсумками об’їзду.

 

    

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 651 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024