ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 09:38

Головна » 2019 » Лютий » 22 » Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади
15:24
Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

ОГОЛОШЕННЯ

    Відділ освіти Вінницької райдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора КЗ «Широкогребельський НВК:ЗОШ І ст. – ДНЗ» Вінницького району Вінницької області, що знаходиться за адресою: Вінницька область, Вінницький район, с. Широка Гребля, вул. Українська, будинок 112а.

     Умови оплати праці: директору зазначеного закладу встановлюється 14 тарифний розряд, що складає 4649 грн., а також доплати на надбавки згідно чинного законодавства.

      До участі у конкурсі допускаються:  
- особа, яка є громадянином України
- вільно володіють державною мовою;
- має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста);
- стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років; - організаторські здібності, фізичний і психічний стан, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Для участі в конкурсному відборі необхідно подати такі документи:
- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», (згідно додатку 1 до Положення);
-  автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
- копію документа про вищу педагогічну освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
- довідку про відсутність судимості;
- мотиваційний лист, складений у довільній формі.
      Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.
Претенденти подають документи особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк. Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає. 
      Документи приймаються протягом 20 календарних днів з дня публікації повідомлення про оголошення конкурсу на сайті відділу освіти (до 14.03.2019 включно) за адресою м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 (приміщення адмінбудинку «Книжка») 12 поверх, кабінет № 1204.

       Конкурс та відбір кандидатів на заміщення зазначеної вакантної посади буде проводитись конкурсною комісією 28 березня 2019 року (початок о 10.00 год.) за адресою м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 (приміщення адмінбудинку «Книжка») 12 поверх, кабінет № 1205.
Загальна тривалість конкурсу не перевищуватиме 2 год., з яких: не більше 60 хв. відведено на письмовий іспит, 20-25 хв.  – публічна презентація перспективного плану розвитку закладу, решта часу (близько 35-40 хв.) - відповіді на запитання членів конкурсної комісії.

      Особа, яка уповноважена надавати  інформації про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі  - Табанюк Антоніна Анатоліївна -  завідувач Центру навчально-інформаційного забезпечення закладів освіти.  Контактні дані: тел. 66-17-77, електронна адреса osvita.vrda@gmail.com.
 

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 399 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024