ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 07:54

Головна » 2018 » Травень » 29 » Про урочистості з нагоди Останнього дзвоника.
09:30
Про урочистості з нагоди Останнього дзвоника.

25 травня на урочистих лінійках закладів загальної середньої освіти Вінницького району з нагоди Останнього дзвоника Всеукраїнське шкільне свято зібрало випускників, школярів, вчителів, батьків та поважних гостей.

Всі вони прийшли, аби привітати вже колишніх 11-класників із закінченням школи та відправити їх у доросле самостійне життя. Цьогоріч випускників одинадцятих класів у Вінницькому районі - 185, а дев’ятикласників — 519.

У навчально-виховний заклад: «Загальнооствіня школа І-ІІІ ст.-ліцей смт Стрижавка» та Сосонську середню загальноосвітню школу І-ІІІ ст. завітали: голова Вінницької обласної державної адміністрації  - Коровій В.В., голова Вінницької районної державної адміністрації – Демченко М.І., в. о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації – Буняк В.В. та заступник начальника управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи – начальник відділу інклюзивної, спеціальної освіти та виховної роботи – Лісогурська Т.І.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації - Гижко А.П. , заступник голови Вінницької районної державної адміністрації – Бегус О.М. та начальник відділу освіти райдержадміністрації – Томусяк С.М. відвідали святкову лінійку в Михайлівській середній загальноосвітній школі І-ІІІ ст.

Гості привітали школярів із вдалим завершенням навчального року, побажали їм гарного відпочинку під час літніх канікул, нових звершень і перемог у шкільному житті. Випускникам побажали, щоб їх дорога у доросле й самостійне життя була світлою, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами!

Подякували вчителям та батькам за їх самовіддану працю, за турботу і знання, які вони віддають своїм дітям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та батьківську мудрість.

Як і годиться, гості завітали на свято не з пустими руками, вручивши керівникам закладів освіти району сертифікати на придбання принтеру.

У всіх школах району вшанували хвилиною мовчання пам'ять молодшого сержанта - Коломійця Богдана Олександровича, який проживав у с. Лука Мелешківська та загинув 22 травня 2018 року в зоні АТО. Поховання відбулося 25 травня 2018 року.

НВЗ: «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей смт Стрижавка» НВЗ: «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей смт Стрижавка» НВЗ: «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей смт Стрижавка»

 

Сосонська СЗШ І-ІІІ ст. Сосонська СЗШ І-ІІІ ст. Сосонська СЗШ І-ІІІ ст.

 

Михайлівська СЗШ І-ІІІ ст. Михайлівська СЗШ І-ІІІ ст. Михайлівська СЗШ І-ІІІ ст.

 

Стрижавська ЗОШ І-ІІІ ст. Стрижавська ЗОШ І-ІІІ ст. Стрижавська ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Некрасовська ЗОШ І-ІІІ ст. Некрасовська ЗОШ І-ІІІ ст. Некрасовська ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 718 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024