ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 16:36

Головна » 2017 » Листопад » 9 » Про урочисте відкриття дошкільного підрозділу в КЗ «Мізяківсько-Хутірський НВК:ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»
15:53
Про урочисте відкриття дошкільного підрозділу в КЗ «Мізяківсько-Хутірський НВК:ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»

07 листопада 2017 року відбулося урочисте відкриття дошкільного підрозділу в КЗ «Мізяківсько-Хутірський НВК:ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», якого з нетерпінням чекали жителі села. Адже до цього часу в закладі функціонувала лише одна різновікова група дітей дошкільного віку з короткотривалим перебуванням. Віднині дитсадок буде функціонувати повноцінно. Тому така подія стала справжнім святом для навчального закладу, дітвори та їх батьків.

На відкриття дитсадка завітали голова Вінницької районної державної адміністрації Михайло Демченко, голова Вінницької районної ради Сергій Сітарський, помічник Народного депутата України Олександра Домбровського Олександр Козяр, начальник відділу освіти РДА Світлана Томусяк, голова Мізяківсько-Хутірської сільської ради Василь Король, місцеві підприємці та жителі села.

Після перерізання стрічки отець Юрій освятив приміщення дитячого садочка. Потім запрошені гості, батьки та діти оглянули будівлю закладу, яку обладнано за сучасними вимогами.

Гості свята побажали, щоб в дитячому садочку було завжди тепло і затишно, успіхів і перших перемог у здобутті освіти малечі, адже діти – це наше майбутнє.

В 2016 році було розпочато реконструкцію окремої одноповерхової будівлі Мізяківсько-Хутірської ЗОШ І-ІІІ ст. для розміщення 2-ох груп дошкільного навчального закладу. З районного бюджету було виділено 857,9 тис. грн. та з державного бюджету – 800,0 тис. грн.

У дошкільному підрозділі НВК обладнано яскраві ігрові кімнати, де малеча із задоволенням гратиметься та навчатиметься. Облаштовано зручні та комфортні спальні на 48 ліжечок. Створено 2 групи: середню та старшу, в кожній з яких буде по 24 дитини.

Свято супроводжувалося музичними і танцювальними номерами, які підготували учні навчального закладу. Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскорка щастя, адже вони зможуть тут навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватися до навчання у школі.

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 568 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024