ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 18:17

Головна » 2017 » Грудень » 18 » Про розширену нараду керівників первинних профспілкових організацій освітянських закладів Вінницького району
17:37
Про розширену нараду керівників первинних профспілкових організацій освітянських закладів Вінницького району

    14 грудня 2017 р. в актовій залі районної ради відбулась розширена нарада керівників первинних профспілкових організацій освітянських закладів. Перед початком наради голова ВРОППО П"ятак М.М. нагородив грамотою за багаторічну сумлінну працю та вірність профспілці методиста ВРМЗО Вінницького району Юрченко Л.В.

    У нараді взяли участь голова районної ради Сітарський С.М., керівники районних управлінь та служб, головний консультант юридичної служби обкому профспілки Гиренко Т.А. Сітарський С.М. розповів про особливості бюджетного процесу в 2018 р., специфіку та труднощі процесів формування ОТГ в межах району. Запевнив освітян у тому, що незважаючи на зменшення районного бюджету у зв’язку з створенням ОТГ, освітянська галузь була і буде пріоритетною для районної влади. Начальник управління Пенсійного фонду Кубик В.А. ознайомив присутніх з особливостями пенсійної реформи та відповів на запитання. начальник управління праці та соціального захисту Ходацька Н.П. розповіла про умови надання житлових субсидій, розмір та умови надання комунальних пільг, зміни у виплаті соціальної допомоги.

    Провідний економіст відділу освіти Кравець Н.І. повідомила про стан виплати зарплати на кінець року та перспективи освітянського бюджету на 2018 р. Вона наголосила, що освітяни району в повній мірі та своєчасно отримують заробітну плату та надбавки до зарплати, інші гарантовані виплати.

Гиренко Т.А. проінформував про деякі аспекти нового освітянського законодавства та надав відповіді на численні запитання освітян. 

 

З усією інформацією можна ознайомитися у меню сайту "Профспілка".

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 425 | Додав: CNIZZOVR
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024