ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 08:33

Головна » 2018 » Травень » 24 » Про проведення районного свята здібних та обдарованих дітей «Діамантове намисто - 2018»
18:03
Про проведення районного свята здібних та обдарованих дітей «Діамантове намисто - 2018»

 У Вінницькому районі стало гарною традицією завершувати навчальний рік урочистостями з нагоди відзначення переможців та призерів IV, ІІІ та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів та змагань.

23 травня 2018 року в приміщенні Вінницького районного Будинку культури (с. Вінницькі Хутори) відбулося районне свято для здібних та обдарованих дітей «Діамантове намисто - 2018».

Голова Вінницької районної державної адміністрації - Демченко М.І. та голова Вінницької районної ради – Сітарський С.М. привітали переможців, подякували за їх наполегливу роботу, побажали нових досягнень та звершень. Вручили 23-ом переможцям ІV та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, їх батькам та вчителям, які підготували переможців, Подяки райдержадміністрації й районної ради та цінні подарунки.

Дипломи та Грамоти відділу освіти Вінницької районної державної адміністрації 165 учням – переможцям ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, кращим вихованцям позашкільних закладів освіти вручили начальник відділу освіти – Томусяк С.М. та директор КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради – Наскальна О.А. Світлана Михайлівна та Олена Антонівна зосередили увагу на тому, що обдаровані учні – це майбутнє нашої країни, саме від них залежить її розвиток та процвітання. Подякували учням, вчителям та батькам за плідну працю, досягнуті результати на рівні району, області та країни.

Грамоти, Подяки та Дипломи Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації отримали переможці та учасники обласного конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія», обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії -2018».

Свято пройшло у надзвичайно теплій, дружній та затишній атмосфері.

 

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 551 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024