ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 18:49

Головна » 2018 » Листопад » 15 » Про нараду керівників закладів загальної середньої освіти
12:53
Про нараду керівників закладів загальної середньої освіти

13  листопада  2018 року на базі Сосонської  СЗШ  І-ІІІ ступенів під керівництвом  начальника  відділу  освіти  Томусяк  С.М.  було проведено  робочу  нараду  керівників  закладів  загальної  середньої  освіти.

У нараді взяли  участь  голова  районної  державної  адміністрації  Демченко М.І. та  голова  районної  ради  Сітарський С.М., а також директор КУ "ВРМЦЗО" Наскальна О.А. та  голова  Вінницької районної організації профспілки працівників освіти і науки П'ятак М.М. Під час наради було проведено детальний аналіз результатів  ЗНО-2018 в розрізі кожного закладу освіти району та кожного предмету, а також опрацьовано питання розбіжностей в балах ЗНО та річного оцінювання  учнів, проаналізовано якість роботи вчителів-предметників, по кожному закладу освіти підраховано показник якості навченості в порівнянні з 2016 роком (доповідач - головний спеціаліст відділу освіти Кугай О.М.). Керівники  закладів  охоче  обмінювалися  своїми  думками та висновками з приводу питання проведення зовнішнього  незалежного  оцінювання.  Підводячи підсумок даного обговорення, начальник  відділу  освіти  Томусяк С.М. зазначила, що питання  підготовки до ЗНО-2019 є одним з ключових та першочергових завдань для кожного закладу освіти.

З інформацію про застосування  окремих  положень  Інструкції з діловодства  у  закладах освіти та про хід атестації керівників, їх заступників та інших педагогічних працівників у 2018-2019 н. р. ознайомила присутніх завідувач ЦНІЗЗОВР Табанюк А.А. Про роботу в електронній базі ІСУО розповів керівникам закладів освіти методист  ЦНІЗЗОВР Ірга С.Ю. Також під час  наради було проведено нагородження збірних команд закладів освіти - переможців спортивних змагань та конкурсів. Після проведення наради  її учасники  мали змогу оглянути класи, оснащені сучасним обладнанням, спортивну залу, їдальню та ознайомитись із організацією освітнього процесу в Сосонській СЗШ І-ІІІ ст.

 
Категорія: Повідомленя | Переглядів: 559 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024