ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 22:55

Головна » 2017 » Травень » 25 » Про нараду керівників дошкільних навчальних закладів
17:07
Про нараду керівників дошкільних навчальних закладів

 

19 травня 2017 року відбулась нарада керівників дошкільних навчальних закладів. Головний спеціаліст відділу освіти Вінницької райдержадміністрації Курінна Л.В. доповіла про стан організації харчування дітей та виконання норм харчування в ДНЗ. Було підведено підсумки вивчення стану фізкультурно-оздоровчої роботи у ДНЗ району. У дошкільних навчальних закладах створено сприятливі умови для фізкультурного розвитку вихованців, наявна належна матеріальна та навчально-методична база, групові кімнати обладнані згідно принципів розвивального середовища. Планування навчально-виховного процесу у дошкільних навчальних закладах здійснюється відповідно до вимог Освітньої програми для дітей від 2 до 7 років «Дитина». Педагоги дошкільних навчальних закладів орієнтуються на створення оптимального рухового режиму, який відповідає біологічній потребі організму дитини і включає в себе виконання фізичних вправ, участь у рухливих іграх, тривалі прогулянки тощо.

Методист КУ «Вінницького районного методичного центру закладів освіти» Вінницької районної ради Коваль С.А. повідомила присутніх про особливості підготовки закладів до літньої оздоровчої кампанії у 2017 році. Коваль С.А. зазначила, що основним завданням оздоровлення дітей є збереження та зміцнення їх фізичного, психічного і духовного здоровя. Керівникам дошкільних навчальних закладів слід проаналізувати створення належної матеріальної бази для фізичного виховання, забезпечення вільного доступу дітей до фізкультурного обладнання. Роботу ДНЗ у літній період необхідно спрямувати на організацію змістовної, різноманітної діяльності з метою оздоровлення дітей, забезпечення їх активного відпочинку, закріплення і розширення уявлень про навколишній світ.

Табанюк А.А., завідувач Центру навчально-інформаційного забезпечення закладів освіти, повідомила про результати атестації керівних та педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів району. Табанюк А.А. відмітила, що відповідно до затверджених списків кількість педагогічних працівників, які атестувалися у 2016-2017 н. р., становить 195 педагогічних працівників, а також 32 керівники та заступники. Також Антоніна Анатоліївна відзначила, що у 2016-2017 н. р. покращилася якість подання атестаційних матеріалів, стало менше недоліків у оформленні документації, атестаційних листів. Закликала керівників ДНЗ об’єктивно, відкрито, гласно та гуманно вивчати роботу кожного педагога у міжатестаційний період.

     

   

 

 

 

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 465 | Додав: ZavodovskaLA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024