ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 07:46

Головна » 2018 » Листопад » 30 » Про нараду директорів закладів дошкільної освіти та семінар-практикум
14:30
Про нараду директорів закладів дошкільної освіти та семінар-практикум

23листопада 2018 року на базі КЗ Деснянського навчально-виховного комплексу «ДНЗ-ЗОШ I ст.» відбулася нарада директорів закладів дошкільної освіти та семінар-практикум на тему:  «Впровадження інноваційних технологій» «Чарівний світ LEGO-перетворень». Під час реалізації проекту «Сприяння освіті» в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та фондом LEGO Foundation КЗ Деснянський навчально-виховний комплекс «ДНЗ-ЗОШ I ст.» отримав конструктори LEGO.

      «Діти люблять грати, і треба пам’ятати, що саме в грі дитина найкращим чином пізнає нове. Чи можна поєднати приємне з корисним? Можна. І навіть потрібно», — зазначила Людмила Федорик, директор КЗ Деснянського навчально-виховного комплексу «ДНЗ-ЗОШ I ст.».

       Франчук З.Г., вихователь закладу представила інтегроване заняття «Подорожуємо до осіннього лісу» з використанням LEGO DUPLO у молодшій групі. Берцун Ю.С., вихователь дітей середнього віку, показала фрагмент осінньої розваги «Кущ калини» з використанням LEGO DUPLO у середній групі. Конструктор LEGO в освітній діяльності може слугувати, як допоміжний матеріал для розвитку креативності дитини, допомагає розвитку сенсорики , стимулює зоровий та слуховий аналізатор. Дуже вдало застосовувати LEGO - конструювання на заняттях з логіко-математичного розвитку. Вихователь Муляр Г.М. продемонструвала вправи з використанням методики «Шість цеглинок» на заняттях з логіко-математичного розвитку у старшій групі.

         Родзинкою семінару-практикуму для учасників заходу був тренінг «Використання методики «Шість цеглинок LEGO в роботі з дітьми дошкільного віку» його провела Людмила Федорик, директор КЗ Деснянського навчально-виховного комплексу «ДНЗ-ЗОШ I ст.». Під час якого педагоги перетворилися на маленьких учнів і фантазували, адже LEGO – це завжди творчість без правил, політ фантазії та естетичне задоволення від роботи.

Після семінару була проведена нарада в ході якої були обговорені питання щодо окремих аспектів формування заробітної плати та виплати лікарняних з цим питанням ознайомив Михайло П’ятак , голова Вінницької районної організації профспілки працівників освіти і науки. Про подачу звітності щодо охоплення дітей дошкільного віку дошкільною освітою у 2018-2019 навчальному році доповіла головний спеціаліст відділу освіти Інна Медяна.

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 579 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024