ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 13:53

Головна » 2017 » Вересень » 15 » Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи
16:48
Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

14 вересня 2017 року у приміщенні актової зали адміністративного будинку «Книжка» відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи.

За підсумками методичної роботи за 2016-2017 н.р. та завданнями на 2017-2018 н.р. ознайомила присутніх директор Комунальної установи «Вінницький  районний методичний центр закладів освіти» Наскальна О.А.

Головний спеціаліст відділу освіти Войціцька Т.Б. та директор Комунальної установи «Вінницький  районний методичний центр закладів освіти» Наскальна О.А. детально розповіли про особливості організації навчально-виховного процесу у 2016-2017 н.р.

Про організацію роботи навчальних закладів з підготовки до впровадження нового Державного стандарту початкової освіти довела інформацію методист Комунальної установи «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Бадюк Т.К.

Заступники спільно з директором Комунальної установи «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Наскальною О.А. ознайомилися з підготовкою до I та II етапів Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін та про конкурси фахової майстерності педагогічних працівників та учнівські конкурси у 2017-2018 навчальному році.

Про ключові зміни програми з трудового навчання та про організацію роботи з молодими спеціалістами в закладах освіти району у 2017-2018 навчальному році детально ознайомила присутніх методист Комунальної установи «Вінницький  районний методичний центр закладів освіти» Продан Г.М.

Гром Л.В. методист Комунальної установи «Районний методичний центр закладів освіти» ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо викладання інформатики у 2017-2018 н.р.

Заступники директорів з навчально-виховної роботи були ознайомлені з роботою та завданнями на 2017-2018 навчальний рік. Нарада пройшла успішно та в плідній співпраці.

Категорія: Інформації | Переглядів: 354 | Додав: InnaMedyana
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024