ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 23:05

Головна » 2014 » Квітень » 16 » Нарада з керівниками НЗ.
13:17
Нарада з керівниками НЗ.

15 квітня 2014 року відбулась нарада відділу освіти з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів Вінницького району. 
Першим питанням, відповідно до плану роботи відділу освіти, стало «Здійснення контролю за відвідуванням учнями навчальних занять», доповідачем по якому була Войціцька Т.Б., головний спеціаліст відділу освіти. 
Роз’яснення про підготовку до проведення державної підсумкової атестації надала керівникам заступник начальника відділу освіти Білоус Н.П. У 2014 році в розкладі екзаменів відбулося багато змін. Так, екзамен з математики у 9 класі буде не першим, а одним із останніх. 3-й предмет для екзамену в 11 класі має бути одним із профільних предметів. 
Продан Г.М., методист ВРМЦЗО, доповіла про стан викладання трудового навчання в навчальних закладах району. Галина Михайлівна здійснила детальний аналіз стану викладання технологій у Бохоницькій СЗШ І-ІІІ ст., Оленівській НВК СЗШ І-ІІІст.- ДНЗ, Якушинецькій СЗШ І-ІІІ ст.-гімназії, Прибузькій ЗОШ І-ІІ ст., Широкогребельському НВК СЗШ І-ІІ ст.- ДНЗ, де було здійснено перевірку комісією відділу освіти. Доповідач вказала на основні недоліки та відмітила позитивне у викладанні трудового навчання.
Гром Л.В., методист ВРМЦЗО, виступила з питанням «Про підсумки проведення районного етапу УІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»». Вона презентувала керівникам фотографії з конкурсу, вказала на недоліки у постановці номерів та відмітила позитивні моменти у підготовці команд.
Заступник начальника відділу освіти Білоус Н.П. обговорила з керівниками Положення  «Про проведення районного конкурсу «Кращі трудові колективи - 2014». Наталія Пилипівна ознайомила присутніх з основними пунктами та запропонувала керівникам внести зауваження та пропозиції до документа, який буде розміщено на сайті відділу освіти.
Усова Т.І., головний бухгалтер, виступила з питанням « Про здійснення контролю за взяттям бюджетних зобов'язань в розрізі КФК та КЕКВ та ефективне використання коштів». Вона наголосила на необхідності економії коштів у поточному році.
Про спільну діяльність працівників психологічної служби та педагогічних  колективів навчальних закладів з питань профілактики правопорушень серед неповнолітніх розповіла Григораш Т.М., методист ВРМЦЗО.
Також до відома керівників навчальних закладів району були доведені законодавчі та нормативно-правові документи, що регулюють роботу закладів освіти.

Категорія: Інформації | Переглядів: 470 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024