ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 11:12

Головна » 2018 » Травень » 15 » Колегія відділу освіти Вінницької районної державної адміністрації від 15.05.2018р.
17:16
Колегія відділу освіти Вінницької районної державної адміністрації від 15.05.2018р.

     15 травня 2018 року в актовій залі адміністративної будівлі «Книжка» відбулося засідання колегії відділу освіти Вінницької райдержадміністрації.

     На колегії відділу освіти були присутні: голова Вінницької районної державної адміністрації Демченко М.І., члени колегії відділу освіти; керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

     В. о. директора КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради Григораш Т.М. ознайомила присутніх зі списками учнів, які претендують на призначення та виплату учнівської стипендії обдарованим та здібним учням закладів загальної середньої освіти району у 2018 році. Тетяна Миколаївна детально зупинилася на визначені розміру стипендії, залежно від етапу та здобутого місця на Всеукраїнських предметних олімпіадах, конкурсах. Зазначила, що у 2018 році стипендію отримають165 учнів закладів загальної середньої освіти району.

   Медяна І.М. – головний спеціаліст відділу освіти ознайомила присутніх із списками вихованців КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької творчості» Вінницької районної ради, які виносяться на погодження колегії відділу освіти з метою призначення та виплати учнівської стипендії обдарованим та здібним вихованцям закладу позашкільної освіти у 2018 році. Зосередила увагу на формулі обрахунку розміру стипендії, залежно від рівня конкурсу та зайнятого місця.

   Начальник відділу освіти Томусяк С.М. ознайомила присутніх з ходом виконання рішень попередньої колегії. Зазначила, що проводяться організаційні заходи для передачі цілісних майнових комплексів закладів освіти району з балансу відділу освіти на баланс сформованих Якушинецької та Лука-Мелешківської ОТГ. Відділ освіти районної державної адміністрації здійснює виконання заходів, затверджених районною Програмою розвитку освіти Вінницького району на 2016-2021 роки. Фінансування та раціональне використання коштів на виконання заходів здійснюється в межах затверджених кошторисних призначень на 2018 рік. Світлана Михайлівна зупинилася на питаннях господарської діяльності, назвавши основні об’єкти, в яких проводяться капітальні ремонти, виготовляється ПКД.

   Голова Вінницької районної державної адміністрації Демченко М.І. довів до відома керівників закладів освіти інформацію про те, що для запровадження Нової української школи з державного бюджету виділено субвенцію у розмірі 1 млн. 686 тис. 200 грн., з них: 40% передбачено для закупівлі дидактичного обладнання для учнів 1-их класів, 40% - для сучасних меблів, які відповідають вимогам НУШ та 20% - на закупівлю комп’ютерного обладнання для початкових класів. Зазначив, що найближчим часом кошти будуть спрямовані на відділ освіти для здійснення закупівлі за допомогою системи Прозоро. Михайло Іванович відповів на всі питання, які турбували директорів закладів освіти району. Запевнив керівників у тому, що про всі нагальні проблемні питання закладів освіти району він знає і працює над їх вирішенням.

   Після завершення колегії відділу освіти відбулася робоча нарада з директорами закладів загальної середньої освіти.

   Головний спеціаліст відділу освіти Медяна І.М. доповіла директорам шкіл про особливості організації роботи пришкільних оздоровчих таборів з денним перебуванням учнів у закладах загальної середньої освіти у 2018 році та довела інформацію про проведення свята «Останній Дзвоник», урочистостей щодо врученню документів про освіту випускникам шкіл.

   Табанюк А.А. – завідувач центру навчально-інформаційного забезпечення  закладів освіти Вінницького району довела до відома керівників наказ відділу освіти від 12 квітня 2018 року №95 «Про результати роботи атестаційних комісій І рівня у 2017-2018 н. р.», звернула увагу голів атестаційних комісій І рівня на недоліки, допущені в атестаційних листах, звітах, клопотаннях.

   Начальник відділу освіти Томусяк С.М. підвела підсумки наради керівників, довела до відома законодавчі, нормативно-правові документів, що регулюють роботу закладів освіти. Зосередила увагу керівників на організованому завершенні навчального року та належній роботі пришкільних оздоровчих таборів з денним перебуванням учнів.

Др вашої уваги рішення колегії відділу освіти Вінницької районної державної адміністрації від 15.05.2018р. 

    - Про призначення та виплату учнівської стипендії обдарованим та здібним учням закладів загальної середньої освіти району у 2018 році Звантажити(DOCX)>>>

      - Про погодження призначення та виплати учнівської стипендії обдарованим та здібним вихованцям КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької творчості» Вінницької районної ради у 2018 році Звантажити(DOCX)>>>

  - Про хід виконання рішень попередньої колегії Звантажити(DOCX)>>>

Матеріали в постійному доступі у меню сайту "КОЛЕГІЇ"

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 620 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024