ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 17:50

Головна » 2013 » Грудень » 18 » Фізкультурне свято в Комарівському НВК
14:11
Фізкультурне свято в Комарівському НВК
13 грудня 2013 року  з вихованцями дошкільного  підрозділу за ініціативи депутата Вінницької районної ради Олени Оцвери та начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Вінницької районної державної адміністрації Віктора Смірнова, проведено фізкультурне свято «Спорт – здоров'я, спорт – це сила, що дає всім дітям крила».
Маленькі вихованці уміло представили свої команди.  Під час свята вихователями ДНЗ були проведені змагання: «Чия команда швидше збереться», «Передай м’яча», «Неси, передай, м’яч не втрачай!», «Стрибуни»; естафету, завданнями якої були: пролізти під дугою, оббігти «змійкою» кеглі, повернутись до команди, передаючи оплеском по долоні естафету наступному учаснику і стати в кінці колони.
Гостями фізкультурного свята були: начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Вінницької районної державної адміністрації Смірнов Віктор Олексійович, депутат Вінницької районної ради та директор КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької творчості» Оцвера Олена Сергіївна,  адміністрація закладу, батьки,  працівники  дошкільного підрозділу.
Із захопленням та цікавістю слухали вихованці Смірнова В.О., який розповів про свою спортивну кар’єру, представив  досягнення та нагороди. По завершенню свята, Віктор Олексійович нагородив маленьких учасників  медалями та грамотами й  подарував м’ячі, скакалки та обручі для подальших занять фізичною культурою.






Категорія: Інформації | Переглядів: 592 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024