ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 23:19

Головна » 2015 » Вересень » 3 » ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ!
11:06
ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ!

Відділ освіти Вінницької райдержадміністрації за оперативною інформацією Вінницького районного управління  головного управління держсанепідемслужби у Вінницькій області повідомляє, що в окремих населених пунктах Вінницького району та м.Вінниця може спостерігатись задимленність, причиною якої є торфовища, які горять на Київшині.

    Тому,  рекомендовано 03 вересня 2015 року в приміщеннях закривати вікна, здійснювати регулярне вологе прибирання приміщень, заборонити  перебування дітей на вулиці. В разі необхідності використовувати вологі пов'язки для захисту органів дихання. У разі погіршення стану здоров'я, негайно звертатись до медичних установ.Відділ освіти Вінницької райдержадміністрації за оперативною інформацією Вінницького районного управління  головного управління держсанепідемслужби у Вінницькій області повідомляє, що в окремих населених пунктах Вінницького району та м.Вінниця може спостерігатись задимленність, причиною якої є торфовища, які горять на Київшині.

    Тому,  рекомендовано 03 вересня 2015 року в приміщеннях закривати вікна, здійснювати регулярне вологе прибирання приміщень, заборонити  перебування дітей на вулиці. В разі необхідності використовувати вологі пов'язки для захисту органів дихання. У разі погіршення стану здоров'я, негайно звертатись до медичних установ.

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 306 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024